Beurzen eneventsnaar wensop maat!

Events

MAAS Party & Event organiseert tevens beurzen en events, zoals o.a. 'Wedding Event Carlton Oasis' en 'Uitvaartbeurs Rijnmond'.


Trouwbeurs 'Wedding Event'
Tijdens onze Wedding Events kunnen (a.s.) bruidsparen gezellig en ongedwongen kennismaken met diverse feest- en trouwlocaties en leveranciers uit verschillende vakgebieden in de trouwbranche.

In huwelijkse sferen zorgen specialisten ervoor dat (a.s.) bruidsparen na hun bezoek weer helemaal op de hoogte zijn van de nieuwste trends, technieken en producten. Zij geven graag tips en weetjes vanuit hun vakgebied waar een bruidspaar rekening mee kan houden tijdens de organisatie van de huwelijksdag.


Voor meer informatie en een overzicht van onze trouwbeurzen, kunt u een kijkje nemen op www.trouwevent.nl of bellen: 06 – 11 86 35 98.


Uitvaartbeurs Rijnmond
Tijdens Uitvaartbeurs Rijnmond kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op uitvaartgebied met als doel informatie te verstrekken over de mogelijkheden bij de invulling van persoonlijke afscheidswensen.

Op een vrijblijvende wijze zullen specialisten geïnteresseerden op de hoogte brengen van de nieuwste technieken en producten in hun vakgebied zodat bezoekers goed geïnformeerd terug kunnen kijken op hun beursbezoek.


Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.uitvaartbeursrijnmond.nl of bellen: 06 – 11 86 35 98.