PersonalPlannervoor julliebruiloft?

Weddingplanning

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een spannende tijd breekt aan nu de datum definitief bekend is. Allerlei zaken moeten geregeld worden voor de grote dag. Alle onderdelen zijn belangrijk en hebben even veel tijd en aandacht nodig. Om tot een fantastisch eindresultaat te kunnen komen op jullie trouwdag moet alles perfect op elkaar afgestemd zijn! Onze Personal Planner kan jullie daar uitstekend mee van dienst zijn.

Duidelijk en transparant

MAAS Party & Event neemt jullie deze zorg graag uit handen. Onze Personal Planner zal aandachtig luisteren naar jullie wensen en ideeën. Deze zullen vervolgens doorvertaald worden in de juiste ingrediënten om van jullie huwelijksdag een topdag te maken! Onze Personal Planner zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jullie je huwelijksdag onbezorgd tegemoet zullen gaan.

Korting en kwaliteit

We werken alleen samen met professionele bedrijven die specialist zijn in hun vakgebied. Hierdoor hoeven jullie nooit te twijfelen aan de kwantiteit en de kwaliteit die geboden wordt. Bovendien zijn we met veel leveranciers speciale kortingspercentages overeengekomen waar jullie uiteraard extra van profiteren.

Gastvrouw/ ceremoniemeester

Misschien willen jullie een of meerdere onderdelen zelf regelen en alleen een ceremoniemeester inschakelen als contactpersoon voor jullie gasten en leveranciers. Het voordeel van een externe ceremoniemeester is dat jullie vrienden en familie deze verantwoordelijkheid dan niet op zich hoeven te nemen en zorgeloos deel uit maken van de mooiste dag van jullie leven!

Draaiboek / detailplanning

Om ervoor te zorgen dat alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd zijn, wordt een draaiboek gemaakt waar tot in detail beschreven staat welk onderdeel wanneer plaats zal vinden, welk bedrijf hiervoor verantwoordelijk is met bijbeborend contactpersoon en telefoonnummer. Deze detailplanning wordt uitgedeeld aan alle betrokken partijen, zodat iedereen op de hoogte is van de dagindeling en duidelijk weet wat van hem of haar wordt verwacht.

Happily Ever After

Aan het eind van de dag is het mogelijk dat jullie direct op huwelijksreis gaan. Onze Personal Planner zal er dan voor zorgen dat alle kado’s en enveloppen terechtkomen waar jullie deze wensen. En terwijl jullie nog nagenieten van een geweldige huwelijksdag tijdens jullie honeymoon, kunnen wij namens jullie de bedankkaartjes aan de gasten versturen, eventueel voorzien van een foto van jullie beiden met een heffend glas vanaf jullie vakantiebestemming.